top of page
Insulation

Profiteer van de uitgebreide kennis en ervaring van het WoonBewust Team.  Geniet van de nieuwste innovaties en technieken .

​Electriciteit

Woon Bewust, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige elektriciteitswerken in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts staan wij garant voor veilige, efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw elektrische behoeften.

Onze diensten omvatten het volledige spectrum van elektriciteitswerken, van het installeren van stopcontacten en verlichting tot het volledig bedraden van woningen en bedrijfspanden. Of u nu bezig bent met een renovatieproject of een nieuwe woning bouwt, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke vereisten en budget.

Bij Woon Bewust begrijpen we het belang van het leveren van hoogwaardige diensten binnen een strak tijdschema. Ons team van ervaren elektriciens zorgt voor een vlotte en professionele installatie, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Wij streven ernaar om altijd voorop te lopen op het gebied van technologische ontwikkelingen en duurzame praktijken. Daarom gebruiken we alleen materialen en technieken van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de nieuwste normen en voorschriften.

Kies voor Woon Bewust voor uw elektriciteitswerken en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw project in bekwame handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Man in Suit Signing

Op welke subsidies heeft uw klant recht?

Vandaag komen verschillende subsidies en premies in aanmerking voor uw renovatie. Deze subsidies kunnen wel voor alle gewesten verschillend zijn.

Voor Vlaanderen

Voor het Brussels gewest

Voor Wallonië

Het btw-tarief op werken die tot voorwerp hebben de levering met plaatsing van warmtepompen in woningen – voor woningen van minder dan 10 jaar – wordt verlaagd van 21% naar 6% vanaf 1 april 2022 tot en met 31 december 2023.

Voor de belangrijkste toepassingsvoorwaarden

bottom of page